Anyós viccek


Anyós viccek

Szinte tagadhatatlan, hogy az anyósok minden fiatal életét megkeserítik! Vagy mégsem? Egy biztos, az anyósod mindennél és mindenkinél jobban tudja, hogy hogyan kell valamit csinálni, mikor mit tegyél, hogy oszd be az idődet. Ez itt a legjobb anyós viccek gyűjteménye! Itt az oldalon biztosan megtalálod a poénokat, de azért vigyázz vele, meg ne hallja akiről szólnak! 

Jól esett elolvasni a vicceket? Ajánljuk további kategóriáinkat is, nézd meg például a fárasztó vicceket, ha szeretsz az anyósod mellett fárasztó poénokon is röhögni. Ajánljuk, hogy vigyázz velük, mert könnyen lezsibbad az agyad tőlük. Egyébként szeretett anyósaink néha-néha feltűnnek memeink között is, bár gondolom ezek nem lepődtél meg te sem.  Ezeknek a kis képeknek külön kategóriát szenteltünk, hogy összegyűjtsük nektek a legjobbakat. 
Ha meglepnéd az anyósod, valami cuki ajándékkal, webáruházunkat mindenképp látnod kell, mert itt aztán tényleg válogathatsz a legjobb termékek közül, csak vigyázz meg ne sértődjön!  
Ezek a kis poénok, a kedves hölgyről, akit te is tudsz, hogy kiről beszélünk, az 1960-as években kezdtek el rendkívül népszerűek lenni. Valószínűleg előtte is viccelődtek, nevetgéltek rajtuk, csak nem merték leírni ezeket a poénokat. Az egész úgy alakult ki, hogy az anyós, aki kellemetlenkedett, unszimpatikusan viselkedett, gyűlőlte a vejét, azaz a lánya férjét, aki viszonzásul vicceket kezdett el róla írni. Ugye, hogy ez a jófej pali milyen jól tette?

anyos viccek