FELKAPOTT VICCEK 🔥

Anyósmegoldás

Vendégségben, a vendég megkérdezi a házigazdát, mert feltűnt neki, hogy a vendéglátó anyósa egyetlen szót sem szólt, egész este.– Te hát ezt nem értem, az anyósodnak mindig akkora volt a szája, hogy nem lehetett nekünk

Tovább a teljes viccre »

Ostobaságok

Az esküvői szertartás után az anyós megkeresi az ifjú vőt, és így szól hozzá:– Hát, fiam, most, hogy elvetted a lányomat, remélem megkomolyodsz, és nem csinálsz többé ostobaságokat!– Nem, nem mama! Ez volt az utolsó…

Tovább a teljes viccre »

Minden könyvet kiolvasott

Az anyós már olyan régóta a vejénél vendégeskedik, hogy minden könyvet kiolvasott már a lakásban.Egyik este megkérdezi a vejét:– Mondd fiam, van itt esetleg valami, amit még nem olvastam?– Igen mama, a vonatmenetrend.

Tovább a teljes viccre »

A milliomos anyósa

A milliomos anyósát elrabolják az emberrablók. Felhívják a fickót telefonon:– Tízmilliót követelünk készpénzben azonnal, különben kivégezzük az anyósát!– Tudja mit? Adok maguknak húszmilliót, de akkor diszkrét, rendes munkát kérek!

Tovább a teljes viccre »

Anyós és a veje

Anyós és a veje hazafelé tartanak a piacról. Nehéz a csomag, cammog a mama, mire a veje dühösen kifakad:– Mama, igyekezzen már, mert ha így haladunk, holnapra sem érünk haza!– Majd meglátom én fiam, ha

Tovább a teljes viccre »

CIF

– Csak tudnám, hogy szabaduljak meg az anyósomtól!– Hát használj CIF-et!– Miért?– Mert az a legmakacsabb szennyet is könnyen eltávolítja!

Tovább a teljes viccre »

28 nap

Két barát beszélget:– Miért sírsz?– Elvittem az anyósom az orvoshoz, aki azt mondta, hogy már csak 28 napja van hátra.– Nyugalom, meglátod, hogy az a 28 nap hamar elrepül!

Tovább a teljes viccre »

Bárcsak feltámadnál

Nemrég temették el a férfi anyósát. Kimegy a temetőbe, megnézni, hogy minden rendben van-e a sírnál. Látva a nem messze sugdolózó és őt figyelő öreglányokat, jó hangosan elkezd sóhajtozni:– Jaj, miért haltál meg, anyósok legjobbika!

Tovább a teljes viccre »

FELKAPOTT MEMEK 🔥