Fotókon a legőrültebb sztárgrimaszok. Szerinted melyik a legviccesebb?

Share on facebook
Megosztás facebookon!
Share on twitter
Megosztás Twitteren!

Jól elkapott pillanat vagy szándékos grimasz? Akárhogy is, mi ígyis-úgyis jól szórakozunk rajtuk. Íme pár fotó, ismert emberekről, akik nem csak az elért eredményeik, de a rokonszenv miatt is szimpatikusak sokaknak. Nevetni ér!

Kapcsolódó cikkek

Liptai Klaudiáról mindenki tudja, hogy remek színésznő és műsorvezető. Ha kell, tud komoly lenni, viszont elsősorban a remek humora és csípős beszólásai jutnak eszünkbe róla…

Sokszor a boxolókról a kemény kiállás, fegyelmezettség és komolyság jut eszünkbe. Viszont itt az élő példa, hogy Erdei Zsoltéknál sem kell egy kis humorért a szomszédba menni.

Ismerve Friderikusz Sándor cinikus énjét, vagy valami oltári böszmeséget hallott éppen vagy az az üdítő bizonyára túl van citromozva…

Ezen a fotón egy új arcát láthatjuk, a sokak által higgadt és intelligens stílusáról ismert műsorvezetőnek, Gundel-Takács Gábornak.

Nem is csoda, hogy a sokak által ismert Jennifer Aniston is bekerült a válogatásunkba, hiszen Ő az amerikai filmek egyik legnagyobb vígjáték királynője.

Úgy tűnik, hogy a név kötelez! Jennifer Lawrence sem is egy humorosabb oldalával mutatkozik a képen.

Nem is lehet eldönteni, hogy a volt amerikai elnök, Donald Trump képes-e még komoly fejet vágni, vagy csak ezt a széles békaszájú arcot ismeri-e.

HA TETSZETT , NE FELEJTSD EL MEGOSZTANI!

Share on facebook
Megosztás facebookon!
Share on twitter
Megosztás Twitteren!