Iskola viccek

Szeretnél te lenni a legnagyobb arc a suliban?? Ne félj, mi segíthetünk ebben. Csak nézz fel oldalunkra heti rendszerességgel, és az iskola viccek kategóriában mindig találhatsz egy jó poént amit elsüthetsz barátaidnak a jó kedv érdekében! Oszd meg őket bárkivel, akinek szerinted tetszene az iskolás humor.

Szamár

Egy egyetemista az ebédlőben le szeretett volna ülni egy üres helyre az egyik tanára mellé, de az így válaszolt:– Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.– Jó, akkor továbbrepülök! – válaszolt a diák.A tanár ezen

Tovább a teljes viccre »

Idióta tanár

A tanár nincs megelégedve az elsősök szellemi színvonalával, ezért gúnyosan így szól hozzájuk:– Kérem, aki idiótának érzi magát, az álljon fel!Nagy csend, mindenki ülve marad. Egyszer csak egy fiatalember óvatosan feláll.– Nos, maga úgy gondolja,

Tovább a teljes viccre »

Közlekedési táblák

– Pistike, már megint elkéstél! Mi ennek az oka?– Tanár úr, a közlekedési táblák!– Na ne nevettess már! Hogy lehetne a késés oka egy tábla?– Úgy, hogy ki volt rá írva: “Vigyázat, iskola! Lassítson!”

Tovább a teljes viccre »

Béna válaszok

– Mi a különbség a regény és novella között?– A regényt tovább írták. – Hogyan írtak az impresszionisták?– Szépen. – Ki volt Dózsa György?– Hajnali felkelő.

Tovább a teljes viccre »

Új csillárok

Vasárnap az iskolánk új csillárokat kapott. A városunk polgármestere hosszú beszédet tartott, majd kezet szorított az igazgatónővel. Ezt követően felakasztották őket.

Tovább a teljes viccre »

Fizika órán

Fizika órán Pistikét kiszólítja a tanár a táblához, hogy oldjon meg egy fizika feladatot.– Szóval akkor Pistike, mennyi lesz a feladat végeredménye?– Hát az eredmény 3 lesz!– Háromnak három, de nem lesz, hanem Volt!

Tovább a teljes viccre »